Koppeling doet goed werk voor Naebers

Naebers Elektro-Techniek uit Heerlen is een fullservice systeemhuis voor elektromechanische aandrijftechniek. Hier verrichten monteurs duizenden reparaties per jaar. Zeer uiteenlopende, van langdurig tot ‘EHBO’. Voorraad, planning, urgentie, uren… zo’n organisatie vraagt om organisatie.

Voor het doorgeven van de gewerkte uren en vrije dagen maakt Naebers gebruikt van Rework. Servicemonteurs waren voor de registratie van hun uren bij de juiste orders aangewezen op een andere app. De wens van Naebers was om alle handelingen in één app te kunnen uitvoeren. ADJUST-IT ontwikkelde hiervoor de koppeling, de ‘missing link’ tussen planning en tijdregistratie.

Hiermee worden nieuwe orders uit King automatisch aangemaakt in Rework en geüpdatet. Medewerkers kunnen in hun eigen app zien wat de status van projecten is, wat er op welk moment gedaan is en door wie. Het systeem telt de uren op en in de app zijn verlofuren automatisch zichtbaar.

Behalve gemak levert dit ook tijd op. De monteurs hoeven bijvoorbeeld niet meer naar achteren te lopen om te vragen wie aan de opdracht heeft gewerkt. Ze contacten direct de juiste collega.

Dankzij deze app verloopt het werk soepeler. Minder stresssituaties, meer rust in de bedrijfsvoering.

Marcel Naebers