Nieuws

Wij schrijven regelmatig berichten over nieuwe ontwikkelingen binnen onze koppelingen en over andere onderwerpen die wij interessant of belangrijk vinden.

SSCC-nummers niet langer handmatig

New Classic Toys uit Medemblik is een speelgoedmerkvoerder met de klandizie in Europa en de productie in China. Het proces van ‘juist product naar juist adres’ valt of staat met efficiency. Voor New Classic Toys ontwikkelde ADJUST-IT software die de logistieke integratie met Amazon mogelijk maakte.

Lees meer »

Koppeling doet goed werk voor Naebers

Naebers Elektro-Techniek uit Heerlen is een fullservice systeemhuis voor elektromechanische aandrijftechniek. Hier verrichten monteurs duizenden reparaties per jaar. Zeer uiteenlopende, van langdurig tot ‘EHBO’. Voorraad, planning, urgentie, uren… zo’n organisatie vraagt om organisatie.

Lees meer »

Vervoerderskoppeling scheelt uren werk, proces nu feilloos

Een koppeling van de voorraadadministratie van King software naar de vervoerder. Bij Engeldot, technische groothandel, hebben ze er veel plezier van. “Eind 2020 hebben we het hele magazijn op de kop gehad”, vertelt logistiek manager Erik Jan de Groot. “Met de toenemende drukte was het niet meer te doen om al die aantallen met de papieren verzamel- en inrijlijsten te verwerken. Toen hebben we gelijk gezegd: we gaan scannen.”

Lees meer »

Amazon-verkoop: slim automatiseren en hobbels omzeilen

Amerikanen, Fransen en Duitsers die online kopen, beginnen met zoeken bij Amazon. Niet bij Google. Dat geeft het enorme belang van Amazon voor de internationale online handel aan. Aanbieders hebben bij Amazon echter wel te maken met torenhoge eisen en flinke hobbels. Rob van Berkel (Attitude Holland uit Edam) kan de nodige staaltjes vertellen, maar laat zich niet ontmoedigen. Samen met ADJUST-IT en KING Business Software weet hij zich via Amazon sterk te profileren en de klippen slim te omzeilen.

Lees meer »