Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van Mirakl order koppeling

Onze geavanceerde koppeling zorgt voor een vlekkeloze verwerking van orders van Mirakl naar King. Zodra een order succesvol is afgehandeld, wordt de orderstatus automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Belangrijke Details:

  • Orders: Artikelen moeten aanwezig zijn in zowel Mirakl als King. Orderregels worden nauwkeurig ingevoerd op basis van het artikelnummer bij het Offer SKU (Aanbieding SKU), waardoor een nauwkeurige en gestroomlijnde orderverwerking wordt gegarandeerd.

  • Automatische Debiteurencreatie: Debiteurgegevens worden automatisch aangemaakt volgens de ingestelde standaardgegevens. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen voor debiteurgroep, vertegenwoordiger, betalingsconditie, leveringsconditie, aanmaningstype en BTW-code naar jouw voorkeuren.

  • Statussynchronisatie: Op dit moment worden de volgende statussen gesynchroniseerd: OR11, OR21, OR23 en OR24. Eventuele annuleringen of refunds moeten handmatig in het Mirakl portaal worden verwerkt.

Ontdek vandaag nog hoe onze Mirakl koppeling jouw bedrijf kan helpen om orders efficiënter te verwerken en de administratieve last te verminderen. Bespaar tijd, minimaliseer fouten en verbeter de algehele efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen met deze krachtige tool.

559000319 logo 2020111314745845
Blokker

Met onze Blokker Integratie koppel je naadloos jouw administratie aan het Blokker verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens vlot tussen uw ERP pakket en Blokker voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

2560px Media Markt logo.svg
MediaMarkt

Met onze MediaMarkt Integratie verbind je eenvoudig jouw administratie met het MediaMarkt verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en MediaMarkt voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

Conrad logo
Conrad

Met onze Conrad Integratie integreer je jouw administratie met het Conrad verkoopplatform. Conrad staat bekend als een toonaangevende leverancier van technologie en elektronica, met een uitgebreid assortiment aan producten, van elektronische componenten tot gereedschappen en gadgets. Vereenvoudig jouw logistieke processen door gegevens vlot te synchroniseren tussen uw ERP pakket en Conrad voor een efficiënte verkoopervaring.

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.