Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ben je wellicht de volgende?

Koppelingen voor jouw bedrijf

We specialiseren we ons in het creëren van naadloze integraties tussen diverse platformen, waardoor bedrijven kunnen profiteren van geoptimaliseerde workflows en geautomatiseerde taken.

In de moderne zakelijke omgeving is tijd een kostbaar goed. Daarom streven we ernaar om bedrijven te helpen tijd en geld te besparen door middel van slimme automatisering. Onze oplossingen zijn ontworpen om repetitieve, tijdrovende taken te verminderen, waardoor uw personeel zich kan richten op taken die waarde toevoegen en hen voldoening schenken.

Onze koppelingen en software zijn ontwikkeld met het oog op flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of het nu gaat om het integreren van uw CRM-systeem met uw boekhoudsoftware, het automatiseren van orderverwerking of het stroomlijnen van communicatie tussen verschillende afdelingen, wij leveren oplossingen die naadloos aansluiten op uw unieke zakelijke behoeften.

Door te kiezen voor ADJUST-IT, kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en resultaten. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten en streven ernaar om voortdurend waarde toe te voegen aan hun activiteiten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

woocommerce logo white
WooCommerce

Koppel eenvoudig je administratie aan een of meerdere webshops. Platform voor webshops, voorraden en prijzen. WooCommerce is extreem gebruiksvriendelijk met een grote community.

Vervoerderskoppeling

Met onze Vervoerderskoppeling kun je eenvoudig één of meerdere vervoerders koppelen aan uw administratie. Geautomatiseerd kunnen zendingen voorgemeld worden bij vervoerders zoals PostNL, DHL PARCEL, DPD en Packs.

bol punt
Bol

Met onze Bol koppeling verbind je moeiteloos jouw administratie met het Bol.com platform. Efficiënt beheer van orders, prijzen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en Bol.com voor een gestroomlijnde verkoopervaring.

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit
MailChimp

Met onze MailChimp koppeling integreer je simpelweg jouw administratie met het MailChimp platform. Efficiënt beheer van nieuwsbrieven, e-mailcampagnes en klantcommunicatie wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlekkeloos tussen uw ERP pakket en MailChimp voor een geoptimaliseerde marketingstrategie.

mailchimp logo black png transparent
Amazon

Breid je verkoopbereik uit door naadloos te integreren met het Amazon-platform. Bereik miljoenen potentiële klanten over de hele wereld en verhoog je omzet.

Amazon logo
OptimoRoute

Met onze OptimoRoute koppeling verbind je moeiteloos jouw administratie met het OptimoRoute routeplanningsplatform. OptimoRoute biedt geavanceerde routeplanning voor bedrijven met een buitendienst, zoals bezorgdiensten en servicebedrijven. Vereenvoudig jouw logistieke processen door gegevens naadloos te synchroniseren tussen uw ERP pakket en OptimoRoute voor efficiënte routeplanning en kostenbesparingen.

svg viewer
Shopware

Met onze Shopware koppeling verbind je eenvoudig jouw administratie met het Shopware e-commerce platform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en Shopware voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

shopware logo
Mirakl

Met onze Mirakl koppeling verbind je naadloos jouw administratie met het Mirakl platform. Efficiënt beheer van verkooporders en voorraadupdates wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlot tussen uw ERP pakket en Mirakl voor een gestroomlijnde marktplaatservaring.

220px Logo Mirakl Blue Standard
Picqer

Met onze Picqer koppeling integreer je simpelweg jouw administratie met het Picqer platform. Efficiënt beheer van voorraden en orderswordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlot tussen uw ERP pakket en Picqer voor een gestroomlijnde magazijn- en logistieke ervaring.

picqer logo
64b10d8183e3e0e88448d229 TimeChimp
TimeChimp

Met onze TimeChimp koppeling verbind je moeiteloos jouw administratie met het TimeChimp platform. Efficiënt beheer van urenregistratie, projecten en facturatie wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en TimeChimp voor een geoptimaliseerde tijd- en kostenregistratie.

Channable

Met onze Channable koppeling koppel je eenvoudig jouw administratie aan het Channable platform. Efficiënt beheer van productfeeds, advertenties en verkoopkanalen wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlekkeloos tussen uw ERP pakket en Channable voor een geoptimaliseerde multichannel verkoopstrategie

logo channable 2
Shopify

Met onze Shopify koppeling verbind je naadloos jouw administratie met het Shopify e-commerce platform. Efficiënt beheer van bestellingen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens vlot tussen uw ERP pakket en Shopify voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

Shopify Logo
rework
Rework

Met onze Rework koppeling integreer je naadloos jouw administratie met het Rework platform. Efficiënt beheer van verlof, vakantiedagen en overuren wordt mogelijk gemaakt. Bespaar tijd en houd iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte met deze eenvoudige online applicatie.

Magento logo
Magento

Met onze Magento koppeling koppel je moeiteloos jouw administratie aan het Magento e-commerce platform. Efficiënt beheer van producten, bestellingen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en Magento voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

vPlan

vPlan is het gemakkelijkste platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot dienstverleners.

vPlan Webinar Banner wit
Conrad logo
Conrad

Met onze Conrad koppeling integreer je jouw administratie met het Conrad verkoopplatform. Conrad staat bekend als een toonaangevende leverancier van technologie en elektronica, met een uitgebreid assortiment aan producten, van elektronische componenten tot gereedschappen en gadgets. Vereenvoudig jouw logistieke processen door gegevens vlot te synchroniseren tussen uw ERP pakket en Conrad voor een efficiënte verkoopervaring.

559000319 logo 2020111314745845
Blokker

Met onze Blokker koppeling koppel je naadloos jouw administratie aan het Blokker verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens vlot tussen uw ERP pakket en Blokker voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

2560px Media Markt logo.svg
MediaMarkt

Met onze MediaMarkt koppeling verbind je eenvoudig jouw administratie met het MediaMarkt verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen uw ERP pakket en MediaMarkt voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

Wat is zo'n koppeling?

Een koppeling is niets meer, en niets minder, dan een verbinding tussen twee of meerdere systemen. Na  het activeren/inzetten van zo’n koppeling je daarna informatie binnenhalen vanaf het externe systeem richting uw eigen systeem. Of juist de andere richting op. Of allebei! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom zou je zo’n koppeling willen hebben, vraag je? Het grootste voordeel van zo’n koppeling is de tijdswinst die daarmee gepaard gaat. Verleden tijd is het “domme” werk van orders overtypen vanuit de e-mail in jouw systeem of het invoeren van NAW-gegevens bij het aanmaken van verzendlabels.

Hierdoor hou je tijd (en handjes) over om bezig te gaan met de echt belangrijke dingen, het bedienen van uw klanten en het groeien van uw business! Dus, waar wacht je nog op!

Voordelen

Hoe werkt het?

Om tot een goed functionerende en op maat gesneden koppeling
te komen voor jou als klant doorlopen we de volgende stappen.

Afspraak maken

Het begint met het eerste contact zoeken en een consult gesprek in te plannen.

Consult gesprek

Tijdens het consult gesprek komen we nader tot de kern van de zaak en worden de verwachtingen en randvoorwaarden (wat moet opgelost worden en hoe) besproken. Er wordt een implementatieplan gemaakt en het implementatietraject begint.

Implementatieplan

De technische voorwaarden voor de koppeling worden met alle betrokken partijen gedeeld en er worden contactmomenten ingepland om de koppeling daadwerkelijk te installeren, te configureren en te testen. Na een succesvolle test kan de koppeling opgeleverd worden.

Oplevering

Na het uitvoeren van het implementatieplan is de koppeling opgeleverd. In de beginfase houden we nauw contact om na te gaan of alles naar wens verloopt. Is dit het geval, zij wij en de klant blij! Er zal minder contact zijn, maar geen bericht is goed bericht, toch?!

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het zou kunnen dat onze standaard koppeling (nog) niet helemaal aan de eisen en verwachtingen voldoet voor uw bedrijf. Treur niet! Uitbreidingen aan onze software zijn altijd bespreekbaar, zolang het in ons “straatje” past. Hierdoor is er geen beperking in de mogelijkheden voor jou!

over ons adjustIT

Heb je interesse in een van onze diensten of wil je meer weten?

Dat kan! Via onderstaande contactgegevens zijn we te bereiken. We proberen je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn!

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

FAQ

Veelgestelde vragen

Zie hiernaast een selectie van de veelgestelde vragen die wij krijgen en het antwoord hierop.

Controleer als eerste via de uitleverhistorie of deze uitlevering wel/niet verwerkt is door onze koppeling.

Is bij het tabblad Verzendgegevens het veld voor Track & trace code en/of Track & trace url leeg dan is dit type zending niet geconfigureerd, wordt er niet voldaan aan een van de gestelde voorwaarden of staat onze koppeling wellicht uit?

Staat in de hierboven beschreven velden wel informatie/tekst met een (voor jou) herkenbare track & trace url? Dan is de kans groot dat de connectie met de printer niet (goed) functioneert). Heb je de wachtrij van de printer al bekeken? Staat de printer wel aan?

Staat in het veld voor Track & trace code wellicht FOUT BIJ AANMELDEN? Dan heeft de koppeling de gegevens niet goed kunnen verwerken naar de externe vervoerder. Zijn de adresgegevens wel correct? Wordt er wel voldaan aan alle gestelde voorwaarden voor het geselecteerde type zending (op basis van de collo code)?

Heeft de WooCommerce order wel de juiste status (als voorwaarde) om in het systeem gezet te mogen worden? Orders worden pas ingelezen vanaf een bepaalde status (vaak pas als er betaald is). Loop de order na in uw WooCommerce shop.

Orders/Kaartjes die via een extern systeem worden gesynchroniseerd naar vPlan worden default "verborgen" gehouden.

Als het goed is, zie je na het aanklikken van de Backlog button een icoontje staan naast de button voor Maak nieuw kaartje? Zie je in dit icoontje een rood bolletje met een cijfer daarin?

Dit wil zeggen dat je één soort of meerdere soorten order typen als filter niet aan hebt staan. Klik het icoontje aan en selecteer de order typen die je wilt zien.

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.