Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van Blokker

Wat is Mirakl?

Mirakl is een vooraanstaand platform dat essentiële functionaliteiten aanbiedt voor online winkels, met grote merken zoals MediaMarkt, Blokker en Conrad onder haar klanten. Het stelt verkopers in staat om orders te managen, orderstatussen te updaten, producten toe te voegen en nog veel meer, allemaal vanuit een naadloos geïntegreerd platform.

De Voordelen van de Mirakl Koppeling voor Conrad

Via onze Mirakl-connectie voor Conrad kunnen e-commerce ondernemers profiteren van diverse voordelen:

  1. Automatisering van Orderverwerking: Onze connectie automatiseert het proces van het doorsturen van orders van Mirakl naar uw ERP-systeem. Dit elimineert handmatige invoer en verbetert de operationele efficiëntie.
  2. Real-time Updates van Orderstatus: Zodra een order wordt verwerkt in uw ERP-systeem, wordt de orderstatus direct bijgewerkt in Mirakl. Zo blijven uw klanten altijd op de hoogte van de status van hun bestelling.
  3. Naadloze Integratie: Onze Mirakl-connectie voor Conrad kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande systemen, waardoor u snel aan de slag kunt zonder dat er kostbare ontwikkelingstijd nodig is.

Blokker: Uw Betrouwbare Partner in Huishoudelijke Elektronica

Blokker staat synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit als het gaat om huishoudelijke elektronica. Met een breed scala aan producten en een reputatie voor uitstekende service, is Blokker een vertrouwde naam in de industrie. Als u uw bedrijf wilt laten bloeien binnen het Blokker-netwerk, biedt onze Mirakl-integratie de perfecte oplossing om uw operationele processen te optimaliseren en uw groei te stimuleren. Laten we samenwerken om uw aanwezigheid op de markt te versterken en uw klanten de beste elektronica-ervaring te bieden.

Waarom ADJUST-IT?

Bij ADJUST-IT hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Dankzij onze diepgaande expertise in Mirakl-integraties en ons toegewijde team van professionals, staan we klaar om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw e-commerce activiteiten en het bereiken van nieuwe successen.

Mirakl order koppeling

Eenmalige kosten: € 892,50
72
50
Maandelijks
  • Vlotte Orderverwerking
  • Automatische debiteurencreatie
  • Realtime Orderupdates

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.