Projecten

Hositrad Vacuum Technology

Communicatie als sleutel tot vooruitgang

1701185401861

Het is prettig samenwerken doordat ze ook een stapje terug durven te nemen om weer verder te kunnen.

Hositrad Vacuum Technology levert high-tech vacuüm onderdelen voor onder andere de research markt en chipindustrie. Om verschillende processen te automatiseren en te verbeteren waren ze op zoek naar een partij om de juiste koppelingen te regelen tussen Vplan en King om zo mee te kunnen gaan met de tijd.

Wat betreft de communicatie en bereikbaarheid Is Hositrad zeer tevreden en dat horen wij graag. Het proces loopt nog maar we zijn al een heel eind. Hierin zullen wij ons best blijven doen om een zo goed mogelijke ondersteuning te bieden.

Een fijne samenwerking waarbij de medewerkers van ADJUST-IT goed meedenken in het proces en maatwerk bieden.

Ook interesse in maatwerkoplossingen voor uw procesoptimalisatie?

vPlan

vPlan is het gemakkelijkste platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot dienstverleners.

vPlan Webinar Banner wit
KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.