Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van Conrad

Wat is Mirakl?

Mirakl is een toonaangevend backend platform dat een breed scala aan functionaliteiten biedt voor webshops, waaronder grote spelers zoals MediaMarkt, Blokker en natuurlijk Conrad. Met Mirakl kunnen verkopers orders beheren, orderstatussen bijwerken, producten toevoegen en nog veel meer, alles vanuit één geïntegreerd platform.

De Voordelen van de Mirakl Koppeling voor Conrad

Met onze Mirakl koppeling voor Conrad kunnen e-commerce ondernemers profiteren van verschillende voordelen:

Automatische Orderverwerking

Onze koppeling automatiseert het proces van het verzenden van orders vanuit Mirakl naar uw ERP-systeem, waardoor handmatige invoer wordt geëlimineerd en uw operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Real-time Orderstatusupdates

Wanneer een order in uw ERP-systeem wordt verwerkt, wordt de orderstatus automatisch bijgewerkt in Mirakl, zodat uw klanten altijd op de hoogte zijn van de status van hun bestelling.

Vlotte Integratie

Onze Mirakl koppeling voor Conrad integreert moeiteloos met uw bestaande systemen, waardoor u snel aan de slag kunt zonder kostbare ontwikkelingstijd.

Conrad: Een Toonaangevende Elektronica Winkel

Conrad staat bekend als een van de meest gerenommeerde elektronica winkels, met een uitgebreid assortiment aan producten en een sterke focus op kwaliteit en service. Als u uw business op Conrad wilt uitbreiden, is onze Mirakl koppeling de perfecte oplossing om uw operationele processen te optimaliseren en uw groei te ondersteunen.

Waarom ADJUST-IT?

Bij ADJUST-IT zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Met onze diepgaande expertise in Mirakl integraties en een toegewijd team van professionals, staan we klaar om u te helpen uw e-commerce activiteiten naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Mirakl koppeling uw business kan transformeren!

Mirakl order koppeling

Eenmalige kosten: € 892,50
72
50
Maandelijks
  • Vlotte Orderverwerking
  • Automatische debiteurencreatie
  • Realtime Orderupdates

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.