Projecten

Sjef's Cuisine

Geen gedoe meer met XML-bestanden

1707234303035

De ellende die we hiervoor hadden is met deze nieuwe koppeling opgelost, nu geen klachten.

De samenwerking tussen VK Business Software en ADJUST-IT begon nadat Yamipets B.V.’ de vraag naar mogelijke alternatieven voor de bestaande koppeling had neergelegd bij VK Business Software. In samenwerking met Frank van Kemenade van KING dealer VK Business Software heeft ADJUST-IT de Shopify orderkoppeling met KING Software ontwikkeld voor de webshop van Sjef’s Cuisine, een webshop van Yamipets B.V.

Yamipets Sjef’s Cuisine staat voor 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Ze leveren aan 400 dierenspeciaalzaken in Nederland en beheren een online webwinkel waar alle producten binnen 24 uur kunnen worden geleverd. Daarnaast beschikken ze over een eigen productiebedrijf waar diverse producten worden geproduceerd, waaronder hondenworsten en aluminium kuipjes.

De vorige koppeling was gebaseerd op het uitwisselen van XML-bestanden via een FTP-server, wat erg foutgevoelig bleek te zijn. Hierdoor konden facturen vaak niet tijdig worden verzonden, en KING werd pas met een dag vertraging bijgewerkt.

Samen met VK Business Software werd de nieuwe koppeling ontworpen, met als uitgangspunt de functionaliteiten van de oude koppeling, maar dan verbeterd. De nieuwe koppeling werkt foutloos en verwerkt de orders van Shopify direct naar KING.

Kracht van de Samenwerking 💪🏼

Het samenwerkingsproces bestond uit verschillende fasen, waarbij het team van ADJUST-IT de mogelijkheden van Shopify onderzochten en vervolgens een eerste versie van de oplossing presenteerden. Na enkele tests en finetuningen werd uiteindelijk de juiste oplossing bereikt.

Open communicatie en wederzijds respect stond centraal binnen deze samenwerking volgens Frank. Het team van ADJUST-IT is altijd bereid om samen naar oplossingen te zoeken en komen erg professioneel en betrouwbaar over. Als laatste deelde Frank dat ADJUST-IT niet alleen de Shopify-koppeling heeft ontwikkeld, maar dat ze ook betrokken zijn bij andere projecten, zoals vervoerderskoppelingen voor verschillende klanten van VK Business Software.

Ook interesse in een zorgeloze orderverwerking?

woocommerce logo white
WooCommerce

Koppel eenvoudig je administratie aan een of meerdere webshops. Platform voor webshops, voorraden en prijzen. WooCommerce is extreem gebruiksvriendelijk met een grote community.

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.