Documentatie

KingMultiWachtrijManager

Hoe vernieuw je de licentiegegevens binnen de KMWM?

Licenties worden uitgegeven voor een periode van een jaar en wanneer we van beide kanten de samenwerking voort willen zetten, zal er op een gegeven moment nieuwe licentiegegevens ingevoerd moeten worden. 
 
In dit document wordt uitgelegd hoe u zelf, als u al een nieuwe licentiesleutel hebt mogen ontvangen, deze in onze toolkit in kunt voeren. 

Stop verwerking van alle taken

Allereerst is het verstandig om de (automatische) verwerking van alle taken op de machine uit te zetten. Hoe dit kan / moet, wordt op de volgende pagina uitgelegd: 

https://adjust-it.nl/oude-site/info/software/software-king-software/wachtrijmanager/onderhoud-king/  

U hoeft overigens alleen KMWM te stoppen! IIS kan zonder problemen door blijven draaien! 

Invoeren nieuwe licentie

Selecteer het veld Licentie bij de taak die een nieuwe licentie vereist. Knip en plak hier de nieuwe licentiesleutel in en klik onderin op de knop Update 1 om de nieuwe licentiesleutel op te slaan.

Om te verifiëren dat de nieuwe licentie goed opgeslagen is en u (of uw klant) weer een jaar er tegenaan kunt, is het verstandig om onderin even op de knop Licentieinfo 2 te klikken. Zie onderstaande figuur voor beide knoppen waarop geklikt kan worden.

Update licentieinfo 600x32 1

Na op Licentieinfo geklikt te hebben, ziet u een scherm zoals onderstaand:

Licentie geldig 1

Als de licentie geldig is tot plus minus een jaar in de toekomst (afhankelijk van de verlengingstermijn) is het updaten van de licentie geslaagd! U kunt de verwerking van alle (automatische) taken weer starten!

Start verwerking van alle taken

Na het succesvol invoeren van de nieuwe licentie kunnen alle gestopte taken weer aangezet worden.

Het komt er in de basis op neer dat u de stappen in omgekeerde volgorde uitvoert. U gaat via het menu naar Service en daarna naar KMWM. In plaats van voor Stoppen te kiezen, kiest u nu voor Starten.

Alle automatische taken zouden nu weer moeten draaien. Dit is goed te zien aan het feit dat de drie meest linkse knoppen onderin niet langer beschikbaar zijn. Zie onderstaande figuur:

Run 600x32 1

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.