Projecten

Baaij Light Cards B.V.

Kaarten versturen was nog nooit zo eenvoudig

1704815105128

Ik vind het gewoon heel prettig dat ze begrijpen wat we bedoelen en dat ze meedenken met de oplossing.

Baaij Light Cards B.V. is als wenskaartenuitgever al meer dan 40 jaar actief op de Nederlandse kaartenmarkt. Ze zijn gespecialiseerd in het uitgeven van wenskaarten voor de christelijke doelgroep, maar natuurlijk ook voor de algemene markt. Het assortiment bevat niet alleen wenskaarten; er zijn ook boekenleggers, adresboeken, kalenders, agenda’s en diverse cadeau-artikelen.

Het interessante is dat Baaij Light Cards B.V. heeft opgemerkt dat de kaartenverkoop een boost heeft gekregen, mede dankzij de omstandigheden rondom de coronapandemie. Mensen hebben herontdekt hoe leuk het is om kaarten te versturen en te ontvangen. Het bedrijf merkt dat er zowel vraag is naar hun kaarten in fysieke winkels als naar hun online aanbod.

Een mooie stap voor Baaij Light Cards B.V. was de overname van het bedrijf Lifeprints. Deze onderneming werkte met WooCommerce, wat een nieuwe ervaring was. Het integreren van de systemen was nog wel een uitdaging en zo werd er gezocht naar een oplossing om de orders gestroomlijnd te kunnen verwerken.

De Rol van ADJUST-IT

Baaij Light Cards B.V. kwam via King software in contact met ADJUST-IT om de uitdaging van de integratie van WooCommerce met hun bestaande systeem ‘’King’’ op te lossen. ADJUST-IT bleek de juiste partij te zijn om deze koppeling tot stand te brengen en dit proces te optimaliseren.

Een van de belangrijkste voordelen die Baaij Light Cards B.V. heeft ervaren, is de automatisering van hun bestel- en voorraadprocessen. Door de koppeling tussen WooCommerce en King is het proces van orderverwerking vereenvoudigd. Dit heeft niet alleen geleid tot het besparen van tijd, maar ook tot een nauwkeurigere en foutloze verwerking van gegevens.

De samenwerking werd als positief en effectief beschouwd, waarbij ADJUST-IT actief meedacht over oplossingen. Door samen te werken met ADJUST-IT heeft het bedrijf niet alleen de processen makkelijker gemaakt, maar is het proces ook een stuk efficiënter.

Ook interesse in een efficiëntere orderverwerking?

woocommerce logo white
WooCommerce

Koppel eenvoudig je administratie aan een of meerdere webshops. Platform voor webshops, voorraden en prijzen. WooCommerce is extreem gebruiksvriendelijk met een grote community.

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.