Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP Integraties & Koppelingen

Welkom bij onze verzameling integraties en koppelingen voor KING ERP van Bjorn Lunden, ontwikkeld door uw toegewijde Bjorn Lunden-partner. Als expert in het ontwikkelen van verbindingen met KING ERP, streven we ernaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en te stroomlijnen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van koppelingen en integraties die uw ervaring met KING ERP verrijken, zijn wij uw betrouwbare partner voor geoptimaliseerde bedrijfsoplossingen.

Verken onze integraties hieronder en ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van een verbeterde efficiëntie en naadloze gegevensuitwisseling met KING ERP.

Met onze integraties kunt u:

  • Efficiënt gegevens uitwisselen tussen KING ERP en andere platforms.
  • Automatiseer en vereenvoudig uw bedrijfsprocessen.
  • Verbeter de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw gegevens.
  • Verhoog de productiviteit en bespaar kostbare tijd.

Ontdek hoe onze integraties uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en uw efficiëntie kunnen verbeteren, met de betrouwbare ondersteuning van uw Bjorn Lunden-partner.

woocommerce logo white
WooCommerce

Koppel eenvoudig je KING administratie aan een of meerdere webshops. Platform voor webshops, voorraden en prijzen. WooCommerce is extreem gebruiksvriendelijk met een grote community.

Vervoerderskoppeling

Met onze Vervoerderskoppeling kun je eenvoudig één of meerdere vervoerders koppelen aan uw KING administratie. Geautomatiseerd kunnen zendingen voorgemeld worden bij vervoerders zoals PostNL, DHL PARCEL, DPD en Packs.

bol punt
Bol

Met onze Bol koppeling verbind je moeiteloos jouw KING administratie met het Bol.com platform. Efficiënt beheer van orders, prijzen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen KING en Bol.com voor een gestroomlijnde verkoopervaring.

EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit
MailChimp

Met onze MailChimp koppeling integreer je simpelweg jouw KING administratie met het MailChimp platform. Efficiënt beheer van nieuwsbrieven, e-mailcampagnes en klantcommunicatie wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlekkeloos tussen KING en MailChimp voor een geoptimaliseerde marketingstrategie.

mailchimp logo black png transparent
Amazon

Breid je verkoopbereik uit door naadloos te integreren met het Amazon-platform. Bereik miljoenen potentiële klanten over de hele wereld en verhoog je omzet.

Amazon logo
OptimoRoute

Met onze OptimoRoute koppeling verbind je moeiteloos jouw KING administratie met het OptimoRoute routeplanningsplatform. OptimoRoute biedt geavanceerde routeplanning voor bedrijven met een buitendienst, zoals bezorgdiensten en servicebedrijven. Vereenvoudig jouw logistieke processen door gegevens naadloos te synchroniseren tussen KING en OptimoRoute voor efficiënte routeplanning en kostenbesparingen.

svg viewer
Shopware

Met onze Shopware koppeling verbind je eenvoudig jouw KING administratie met het Shopware e-commerce platform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens naadloos tussen KING en Shopware voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

shopware logo
Mirakl

Met onze Mirakl koppeling verbind je naadloos jouw KING administratie met het Mirakl platform. Efficiënt beheer van verkooporders en voorraadupdates wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlot tussen KING en Mirakl voor een gestroomlijnde marktplaatservaring.

220px Logo Mirakl Blue Standard
Picqer

Met onze Picqer koppeling integreer je simpelweg jouw KING administratie met het Picqer platform. Efficiënt beheer van voorraden en orderswordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlot tussen KING en Picqer voor een gestroomlijnde magazijn- en logistieke ervaring.

picqer logo
64b10d8183e3e0e88448d229 TimeChimp
TimeChimp

Met onze TimeChimp koppeling verbind je moeiteloos jouw KING administratie met het TimeChimp platform. Efficiënt beheer van urenregistratie, projecten en facturatie wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens naadloos tussen KING en TimeChimp voor een geoptimaliseerde tijd- en kostenregistratie.

Channable

Met onze Channable koppeling koppel je eenvoudig jouw KING administratie aan het Channable platform. Efficiënt beheer van productfeeds, advertenties en verkoopkanalen wordt mogelijk. Synchroniseer gegevens vlekkeloos tussen KING en Channable voor een geoptimaliseerde multichannel verkoopstrategie

logo channable 2
Shopify

Met onze Shopify koppeling verbind je naadloos jouw KING administratie met het Shopify e-commerce platform. Efficiënt beheer van bestellingen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens vlot tussen KING en Shopify voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

Shopify Logo
rework logo 87a7b58a
Rework

Met onze Rework koppeling integreer je naadloos jouw KING administratie met het Rework platform. Efficiënt beheer van verlof, vakantiedagen en overuren wordt mogelijk gemaakt. Bespaar tijd en houd iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte met deze eenvoudige online applicatie.

Magento logo
Magento

Met onze Magento koppeling koppel je moeiteloos jouw KING administratie aan het Magento e-commerce platform. Efficiënt beheer van producten, bestellingen en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen KING en Magento voor een geoptimaliseerde online winkelervaring.

vPlan

vPlan is het gemakkelijkste platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot dienstverleners.

vPlan Webinar Banner wit
Conrad logo
Conrad

Met onze Conrad koppeling integreer je jouw KING administratie met het Conrad verkoopplatform. Conrad staat bekend als een toonaangevende leverancier van technologie en elektronica, met een uitgebreid assortiment aan producten, van elektronische componenten tot gereedschappen en gadgets. Vereenvoudig jouw logistieke processen door gegevens vlot te synchroniseren tussen KING en Conrad voor een efficiënte verkoopervaring.

559000319 logo 2020111314745845
Blokker

Met onze Blokker koppeling koppel je naadloos jouw KING administratie aan het Blokker verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens vlot tussen KING en Blokker voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

2560px Media Markt logo.svg
MediaMarkt

Met onze MediaMarkt koppeling verbind je eenvoudig jouw KING administratie met het MediaMarkt verkoopplatform. Efficiënt beheer van orders en voorraden wordt mogelijk gemaakt. Synchroniseer gegevens naadloos tussen KING en MediaMarkt voor een geoptimaliseerde verkoopervaring.

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.