Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van Mediamarkt

Wat is Mirakl?

Mirakl is een vooraanstaand achterliggend platform dat een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden biedt voor e-commerce websites, waaronder grote namen zoals MediaMarkt, Blokker en natuurlijk Conrad. Via Mirakl kunnen verkopers eenvoudig orders beheren, orderstatussen updaten, producten toevoegen en nog veel meer, allemaal vanuit één geïntegreerd platform.

De Voordelen van de Mirakl Koppeling voor Mediamarkt

Door gebruik te maken van onze Mirakl integratie voor Mediamarkt, kunnen e-commerce ondernemers genieten van diverse voordelen:

  1. Automatisering van Orderverwerking: Onze integratie automatiseert het proces van het overzetten van orders van Mirakl naar uw ERP-systeem. Dit vermindert handmatige handelingen en verbetert de operationele efficiëntie.
  2. Real-time Updates van Orderstatus: Zodra een order wordt verwerkt in uw ERP-systeem, wordt de orderstatus automatisch bijgewerkt in Mirakl. Dit zorgt ervoor dat uw klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun bestelling.
  3. Naadloze Integratie: Onze Mirakl integratie voor Mediamarkt kan naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande systemen, waardoor u snel van start kunt gaan zonder dat daar kostbare ontwikkelingstijd voor nodig is.

Mediamarkt: Dé Elektronica Gigant

Mediamarkt is dé toonaangevende naam in de wereld van elektronica, bekend om zijn uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten en ongeëvenaarde klantenservice. Als u uw bedrijf wilt laten floreren binnen het Mediamarkt-ecosysteem, biedt onze Mirakl-integratie een perfecte oplossing om uw operationele processen te stroomlijnen en uw groeipotentieel te maximaliseren. Samen brengen we uw business naar nieuwe hoogten in de spannende wereld van elektronica retail.

Waarom ADJUST-IT?

Bij ADJUST-IT streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de individuele eisen van onze klanten. Met een uitgebreide kennis van Mirakl integraties en een team van deskundige professionals, zijn wij klaar om uw e-commerce onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Mirakl order koppeling

Eenmalige kosten: € 892,50
72
50
Maandelijks
  • Vlotte Orderverwerking
  • Automatische debiteurencreatie
  • Realtime Orderupdates

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.