Projecten

Naebers

Koppeling doet goed werk voor Naebers

750 kW 1

Naebers Elektro-Techniek uit Heerlen is een fullservice systeemhuis voor elektromechanische aandrijftechniek. Hier verrichten monteurs duizenden reparaties per jaar. Zeer uiteenlopende, van langdurig tot ‘EHBO’. Voorraad, planning, urgentie, uren… zo’n organisatie vraagt om organisatie.

Voor het doorgeven van de gewerkte uren en vrije dagen maakt Naebers gebruikt van Rework. Servicemonteurs waren voor de registratie van hun uren bij de juiste orders aangewezen op een andere app. De wens van Naebers was om alle handelingen in één app te kunnen uitvoeren. ADJUST-IT ontwikkelde hiervoor de koppeling, de ‘missing link’ tussen planning en tijdregistratie.

Hiermee worden nieuwe orders uit King automatisch aangemaakt in Rework en geüpdatet. Medewerkers kunnen in hun eigen app zien wat de status van projecten is, wat er op welk moment gedaan is en door wie. Het systeem telt de uren op en in de app zijn verlofuren automatisch zichtbaar.

Behalve gemak levert dit ook tijd op. De monteurs hoeven bijvoorbeeld niet meer naar achteren te lopen om te vragen wie aan de opdracht heeft gewerkt. Ze contacten direct de juiste collega.

Dankzij deze app verloopt het werk soepeler. Minder stresssituaties, meer rust in de bedrijfsvoering.

Marcel Naebers

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontdek meer in ons assortiment

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit
rework logo 87a7b58a
Rework

Met onze Rework koppeling integreer je naadloos jouw administratie met het Rework platform. Efficiënt beheer van verlof, vakantiedagen en overuren wordt mogelijk gemaakt. Bespaar tijd en houd iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte met deze eenvoudige online applicatie.

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.