Projecten

New Classic Toys

SSCC-nummers niet langer handmatig

SSCC foto 1

New Classic Toys uit Medemblik is een speelgoedmerkvoerder met de klandizie in Europa en de productie in China. Het proces van ‘juist product naar juist adres’ valt of staat met efficiency. Voor New Classic Toys ontwikkelde ADJUST-IT software die de logistieke integratie met Amazon mogelijk maakte.

“Wij moeten de inhoud per doos aangeven met een SSCC, de serial shipping container code”, vertelt salesmanager Sebastiaan Beishuizen. “Eerst voerden we die in het Amazon-systeem met de hand in. De tool die ADJUST-IT heeft ontwikkeld genereert deze codes vanuit King, de businesssoftware die wij gebruiken. Deze tool hanteert een bepaalde logica, waardoor hij de labels als het ware voorkauwt.”

Die labels worden geprint en doorgegeven aan Amazon. Het ontvangende magazijn kan in de order de inhoud van elke doos aan de hand van de barcode precies herleiden. Ter bevestiging stuurt de applicatie een bestandje naar Amazon en verwerkt het in King.

De maatwerksoftware maakt een einde aan het handmatig inkloppen van de vele SSCC-nummers. De besparing is noemenswaardig: tien procent van de arbeidsuren tot twintig in de drukste maanden (september-december). Medewerkers van New Classic Toys kunnen deze uren nu aan zinvollere werkzaamheden wijden.

Ook interesse in het automatiseren van je verzendproces?

Vervoerderskoppeling

Met onze Vervoerderskoppeling kun je eenvoudig één of meerdere vervoerders koppelen aan uw administratie. Geautomatiseerd kunnen zendingen voorgemeld worden bij vervoerders zoals PostNL, DHL PARCEL, DPD en Packs.

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.