Koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van externe systemen aan uw bedrijfsadministratie

Ontdek de kracht van TimeChimp koppeling

Met onze geavanceerde koppeling kunt u moeiteloos verkooporders van King naar TimeChimp overzetten. Geen gedoe meer met handmatige invoer! De kracht van deze integratie zit hem in het gestroomlijnde proces:

  • Dynamische projectaansturing: Projecten worden automatisch aangemaakt in TimeChimp op basis van de vrije rubrieken uit de orderkopgegevens. Dit betekent dat uw projecten altijd nauwkeurig zijn afgestemd op uw orders.
  • Eenvoudige urenregistratie: Zodra een order is omgezet naar een project in TimeChimp, kunt u moeiteloos uren registreren. Dit verbetert niet alleen de nauwkeurigheid van uw urenregistratie, maar verhoogt ook de efficiëntie van uw team.
  • Realtime statusupdates: Houd uw vinger aan de pols met de status van uw orders. Zolang een order ‘open’ staat in King, kunt u de status of gespendeerde tijd in een vrije rubriek bekijken. Dit geeft u de nodige flexibiliteit en controle over uw projecten.
  • Automatische archivering: Zodra een order volledig is verwerkt, wordt het overeenkomstige project in TimeChimp automatisch gearchiveerd. Dit minimaliseert administratieve rompslomp en zorgt ervoor dat uw gegevens altijd up-to-date zijn.

 

Kortom, onze King naar TimeChimp integratie biedt u een moeiteloze, geautomatiseerde oplossing voor het beheren van uw verkooporders. Bespaar tijd, verhoog de nauwkeurigheid en maximaliseer de efficiëntie van uw bedrijf met deze krachtige tool.

TimeChimp koppeling

Eenmalige kosten: € 997.50 Excl. BTW
85
50*
Maandelijks
  • automatische orderarchivering
  • Realtime statusupdates

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.