Projecten

Qwinpro

WooCommerce koppeling bezorgt webshop Qwinpro twee derde tijdwinst

1624034943129

Qwinpro.nl is een webshop voor dak- en wandpanelen. Tot voor kort ging een derde van de bedrijfstijd naar kleinere standaard orders. Dit is nu nog maar een tiende.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft ADJUST-IT een koppeling geschreven tussen het e-commerce-platform WooCommerce en de businesssoftware van King. Zo’n koppeling wordt specifiek toegespitst op het bedrijfssituatie, in dit geval dus van Qwinpro. De koppeling zorgt ervoor dat het artikelbestand naar de webshop wordt gestuurd. Daarnaast houdt de webshop automatisch de voorraad en de prijzen actueel. Klanten kunnen dus gelijk de prijs en de voorraad zien.

“Per dag krijgen we tien tot vijftien minder telefonische offerteaanvragen”, vertelt Joury Vliek van Qwinpro. “Waar we voorheen met een bestelling en de verwerking nog een kwartier bezig waren, is dat nu vijf minuten. Dat is inclusief de kant-en-klare factuur.”

Waar we voorheen met een bestelling en de verwerking nog een kwartier bezig waren, is dat nu vijf minuten. Dat is inclusief de kant-en-klare factuur.

“Er blijven complexe orders waarbij het nodig is dat je met de klant spreekt”, zegt Joury. “Wanneer mensen ook bij onze standaard voorraad producten liever bellen, kan dat uiteraard nog altijd.” De meesten kiezen echter voor het gemak van online bestellen. De verwachting is dat dit er steeds meer zullen worden.

Ook interesse in het automatiseren van je webshop?

KING ERP van Bjorn Lunden

KING ERP is een ERP-pakket dat bedrijven ondersteunt bij het beheren van hun financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, relatiebeheer en meer. Het biedt een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Met KING kunnen bedrijven hun administratie eenvoudig koppelen aan verschillende tools en systemen om hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Bjorn Lunden Main Landscape Transparent 455 × 150
EDI

Met onze EDI koppeling kunnen jouw klanten eenvoudig per e-mail bestellen in een XML-bestand. Het programma leest de mailserver 'onder water' uit, waardoor je tijd bespaart en typefouten voorkomt. Dit efficiënte proces maakt het mogelijk om naadloos te integreren met elektronische gegevensuitwisselingssystemen en bevordert een soepele en nauwkeurige orderafhandeling.

E parcels wit
woocommerce logo white
WooCommerce

Koppel eenvoudig je administratie aan een of meerdere webshops. Platform voor webshops, voorraden en prijzen. WooCommerce is extreem gebruiksvriendelijk met een grote community.

Kom in contact.

Telefonisch contact

+31 (0) 528 342 891

E-mail contact

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.